HTML

Mindent bele, ami emberi!

A mindennapokról, a mindennapok okozta sokszor vidám, máskor búbánatos vagy ledöbbent, netán közönyös gondolatokról. Egy kicsit rólam, egy kicsit másokról. A világról, és ami benne van.

Friss topikok

Linkblog

2009.10.27. 20:52 Rózsi a rozsomák

A talizmán

 

Nem hétköznapi történet

 

Stephen King és Peter Straub fantasztikus alkotása. Egy történet a küzdelemről, a szeretetről, a barátságról, a hitről és nem utolsó sorban a gonosz elleni harcról.
 
A legjobb könyvek egyike, amit valaha olvastam, gondolkoztam már rajta, hogy miért nem álmodta meg és készítette el a filmet valaki ebből a történetből. Valami baj van vele? Csak nekem tetszett ennyire? Vagy egy hétköznapi történetnél „macerásabb”, és ez már magában hordozza a bukás veszélyét? Egy biztos, tényleg  NEM HÉTKÖZNAPI TÖRTÉNET!
 
Most talán készül valami… Várom, viszont kicsit félek is. Mi lesz, ha nem azok a képsorok jelennek meg a szemeim előtt amik a fejemben lepörögtek, miközben a beszédes sorokat olvastam?
 
Semmi baj nem lesz! Kíváncsian várom másnak mit mesélt el a történet. És ezek szerint nincs bele semmi „baj”!

 


Szólj hozzá!

Címkék: a talizmán


A bejegyzés trackback címe:

https://wolverine.blog.hu/api/trackback/id/tr861479983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása