HTML

Mindent bele, ami emberi!

A mindennapokról, a mindennapok okozta sokszor vidám, máskor búbánatos vagy ledöbbent, netán közönyös gondolatokról. Egy kicsit rólam, egy kicsit másokról. A világról, és ami benne van.

Friss topikok

Linkblog

2009.10.28. 15:20 Rózsi a rozsomák

A hétköznapok hőseinek

 

"A legjobb dolgok mindig a közelünkben vannak. A lélegzet az orrunkban, a fény a szemeinkben, a virágok a lábunknál, a munka a kezünkben, az Igazság ösvénye előttünk.

Ne kapaszkodjunk a csillagok felé, de becsüljük meg a hétköznapi feladatainkat abban a biztos tudatban, hogy a mindennapi kötelesség és a mindennapi kenyér a legédesebb dolog az életünkben."
 

(Robert Louis Stevenson)

(Az Empire State Building építése 1930.)

Nélkülük az álmok megmaradtak volna az álmodozók sajátjának. És így van ez ma is. Megvalósítjuk mások terveit, csak ma már kisebbet mernek álmodni...De mégis több munkánk van vele. Nem baj, akárhogy is lesz, megmaradunk a hétköznapok hőseinek!

1 komment

Címkék: munka hős hétköznapok álmodozók


A bejegyzés trackback címe:

https://wolverine.blog.hu/api/trackback/id/tr661481646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása